Bezorging van de bestellingen

Verzending in Nederland

Door de coronacrisis en de drukte bij de postbezorgers duurt het nu in veel gevallen een dag langer duren voordat je pakketje bezorgd wordt. Voorbeeld: bestel je op maandag voor 16:00, dan wordt het pakketje dezelfde dag nog verzonden. Gewoonlijk zou het pakketje dan dinsdag bezorgd worden, nu is dat meestal woensdag. Houd de Track & Trace code in de gaten voor de verwachte levertijd.

PostNL heeft de bezorgers geïnstrueerd om anderhalve meter afstand te houden. De bezorger zet het pakketje bij je voordeur, belt aan en doet dan een paar passen achteruit. Er hoeft niet getekend worden om het pakket in ontvangst te nemen.

Je kunt bij het afrekenen ook kiezen om het pakketje naar een PostNL-punt in de buurt te laten sturen.

Verzending naar België

PostNL heeft in Belgie momenteel erg veel pakketten te verwerken. Daardoor kan het een dag langer duren voordat je bestelling in huis is.

Sinds 11 mei zijn de meeste winkels in Belgie weer open, en daarmee ook de meeste PostNL-punten. Je kunt bij het afrekenen daarom kiezen voor een PostNL-punt in de buurt. Ook gaat het pakket naar een PostNL-punt als het ook de tweede bezorgpoging niet thuisbezorgd kan worden.