Topmenu

Online fotografie cursus

Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen

Helemaal zelf je spiegelreflex- of systeemcamera instellen?
In deze online cursus leer je alle ins & outs.
Straks heb je die automatische stand nooit meer nodig!

 

Klik hier om direct te bestellen

 

Volg deze uitgebreide cursus in je eigen tijd en op je eigen tempo!

 

Video’s

Meer dan 3 uur lesmateriaal, 60 video’s online te bekijken

eBook

Meer dan 300 pagina’s met heldere uitleg, illustraties en voorbeelden

Oefeningen

Breng het geleerde direct in de praktijk met 32 zelfstandig uit te voeren oefeningen

Quiz

Test jezelf na elke lessenreeks met de quiz, inclusief feedback bij foute antwoorden

 

ONMISBARE KENNIS VOOR HET ZELF INSTELLEN VAN JE CAMERA

In deze online fotografie cursus leer je precies wat je mag verwachten van een cursus met zo’n naam. Je leert alle onmisbare kennis voor het zelf instellen van je camera, zodat je de automatische stand nooit meer hoeft te gebruiken. Je weet hoe je de camera moet instellen en welke instellingen je moet kiezen. Je krijgt hierdoor foto’s met een juiste belichting, een juiste scherpte, juiste kleuren en juiste timing. Leer je camera maximaal kennen en haal hierdoor ook het maximale uit je foto’s!

De cursus begint natuurlijk helemaal bij het begin. Je hoeft vooraf niet meer te weten dan hoe je de camera aanzet. Je leert als eerste over hoe de camera werkt en over scherpstellen, daarna over de belangrijke basisbegrippen als diafragma, sluitertijd en ISO. Stapje voor stapje bouwen we dit op. Daar is deze cursus vast niet uniek in. Maar waar de meeste cursussen en workshops hier stoppen, gaat deze verder. Je leert namelijk precies welke instelling van diafragma, sluitertijd en ISO je wanneer kiest, op basis van het super handig systeem.

Unieke en handig systeem: vier-vragen-stappenplan

Het zelf kiezen van de instellingen is misschien wel het lastigste van fotografie. Dat vond ik tenminste wel, toen ik net begon. Ik had een mooie camera en las boeken en online artikelen. Ik volgde braaf een cursus.
Zodoende begreep ik wat de sluitertijd is en waar ISO voor dient. Maar na al dat leren bleef ik toch zitten met één grote vraag: “Hoe stel ik nu mijn camera in bij een bepaalde situatie?”Het was net alsof ik alle puzzelstukjes had, maar hoe de puzzel eruitzag? Geen idee. Er zat dus niets anders op dan gewoon heel veel foto’s maken. Na lang oefenen, experimenteren, vallen en opstaan, wist ik pas na drie jaar (!) precies wanneer ik welke instellingen nodig had. Voordat het zover was, heb ik ontzettend veel mislukte foto’s gemaakt en allerlei mooie momenten gemist. Super zonde!Voor mezelf ontwikkelde ik een uniek systeem: het vier-vragen-stappenplan. Dat ga ik je leren in deze online cursus. Je stelt jezelf vier korte en simpele vragen, zo weet je binnen no-time exact welke instelling je nodig hebt voor een mooie foto. Het stappenplan is snel, gemakkelijk en werkt in 98% van de situaties.

Voor wie is deze cursus?

Je hebt een mooie camera. Eentje waarbij je de lens kunt verwisselen, zoals bij een spiegelreflexcamera of een systeemcamera. Hij heeft daarbij in ieder geval veel knopjes en functies. Je hebt de camera in ieder geval gekocht met als doel mooiere foto’s maken, toch?

Maar ondanks de vele mogelijkheden fotografeer je eigenlijk vooral op de automatische stand. Regelmatig maak je hiermee aardige foto’s en je bent af en toe echt wel tevreden over het resultaat, maar vaak ook niet. De foto is dan bijvoorbeeld bewogen, onscherp, te licht of te donker. Ook al heb je een goede camera, de automatische stand geeft niet altijd de beste foto’s en zelfs juist vaak mislukte foto’s, omdat het ding simpelweg niet snapt wat jij wilt fotograferen. Waarschijnlijk vind je het ook wel zonde dat je alleen maar de automatische stand gebruikt. Je begrijpt namelijk best dat deze niet altijd snapt wat voor soort foto je wilt maken, waardoor te veel foto’s mislukken. Stiekem baal je hier wel een beetje van, of misschien frustreert dit je zelfs. Maar als je probeert te fotograferen in een andere stand, dan krijg je ook niet het resultaat waar je op hoopt. Of je weet wel goed wat diafragma, sluitertijd en ISO zijn, maar je weet niet goed hóe je dit moet instellen en toepassen. Vooral lastige situaties, zoals bij veel beweging of weinig licht, ben je met de instellingen aan het stoeien. En als je deze dan eindelijk goed hebt staan, dan is het moment dat je wilde vastleggen allang weer voorbij. Hierdoor ga je toch vaak weer terug naar die automatische stand. Het geheim van goede, mooie foto’s zit ‘m niet in de camera die je hebt en ook niet in de automatische stand. Het gaat om het kiezen van de juiste instellingen, passend bij de situatie die je wilt fotograferen. Alleen het lastige is, wat moet je dan kiezen?

Stel je eens voor hoeveel beter je foto’s zouden worden wanneer je zou weten hoe je de camera zelf moet instellen in wisselende situaties. Dat je weet waar al die verschillende knopjes voor zijn, wat ze betekenen en hoe je hiermee de juiste instellingen kiest. Hoe fantastisch zou het zijn als je de foto’s kunt maken die wel lukken en worden zoals jíj dat wilt.

Je hoeft niet langer te balen van foto’s die niet lukken. En je hoeft ook geen nieuwe (duurdere) camera te kopen, jaren te studeren of een vakopleiding volgen om je foto’s te verbeteren. Leren fotograferen kan iedereen met de online cursus “Nooit meer op de automatische stand fotograferen:

Aan het einde van de leerzame online cursus weet je

alles wat je moet weten voor het zelf instellen van je camera. Zoals:

 • Hoe de spiegelreflexcamera / systeemcamera werkt
 • Wanneer je in welke stand fotografeert
 • Welke instellingen (diafragma, sluitertijd, ISO) je kiest in welke situatie
 • Wat de belichtingsdriehoek is
 • Hoe je goed belichte foto’s maakt (dus niet te licht, maar ook niet te donker)
 • Hoe de scherpstelling werkt en wat je moet doen als de autofocus weigert
 • Hoe je onscherpe foto’s voorkomt in situaties met weinig licht
 • Hoe je onscherpe foto’s voorkomt in situaties met veel beweging
 • Hoe je het histogram moet lezen en kunt gebruiken
 • Hoe de lichtmeting werkt
 • Hoe je speciale effecten creëert in de foto, zoals lichtstrepen van een auto
 • Hoe je foto’s maakt met een wazige achtergrond of voorgrond
 • Hoe je beweging kunt bevriezen
 • Hoe je kloppende kleuren in de foto krijgt
 • Hoe je werkt met de scherpstelmodus, bracketingmodus, bulbmodus, etc
 • Hoe je fotografeert in de M-stand
 • Waarom je meestal niet in de M-stand hoeft te fotograferen

Maar het gaat niet alleen over de instellingen van de camera, maar ook over het objectief. Zonder objectief geen foto, toch? Het objectief heeft daarbij een belangrijke invloed op de foto die je gaat maken. In de online cursus leer je daarom ook:

 • Wat de getalletjes op het objectief betekenen
 • Waarom niet elke lens op elke camera hetzelfde resultaat geeft
 • Welk onderwerp of situatie je met welk objectief fotografeert
 • Waarom er zoveel verschillende objectieven zijn
 • Wat het verschil is tussen een prime- en een zoomlens
 • Waarom zou je meerdere objectieven kopen in plaats van één met een groot zoombereik?
 • Wat lensflare en vignettering van de lens is
 • Waarom je óók met een kitlens (of andere niet-lichtsterke lens) foto’s kunt maken met een wazige achtergrond
 • Waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een nieuw objectief

 

 

De cursus is zó uitgebreid, dat ik er gewoonweg geen vervolgcursus voor zou kunnen maken. Alles over het instellen van je camera heb je na deze cursus immers al geleerd.

Cursusopbouw

De online cursus komt in twee pakketvormen. Bij elk pakket zitten de volgende onderdelen:

EBOOK

Bij deze online cursus ontvang je een eBook (PDF). Bewaar het eBook op de computer, of zet deze over op je tablet of smartphone, zodat je overal aan de slag kunt met de cursus. Het eBook heeft maar liefst 304 pagina’s boordevol duidelijke uitleg. Technische termen worden daarbij zo simpel mogelijk uitgelegd, als het ware in Jip en Janneke taal voor volwassenen. Maar ook staan er veel illustraties en voorbeeldfoto’s in, om de ingewikkelde zaken van de fotografie nog gemakkelijk te maken.

VIDEO’S

In het online gedeelte van de cursus krijg je toegang tot maar liefst 60 video’s (variërend van 1 tot 12 minuten) met een totale lengte van meer dan 3 uur! In deze videos krijg je over de verschillende instellingen van de camera en wordt veel voorgedaan met de camera, zelfs fotograferen met direct het resultaat erbij. Omdat de video’s per stuk niet te lang duren, kun je zelfs in de pauze op je werk nog leren over fotografie! Maar ook kun je zo gemakkelijk een video terugkijken van een onderdeel dat je ingewikkeld vind.

OEFENINGEN

Totaal omvat de cursus 32 oefeningen welke je zelfstandig kunt uitvoeren. De oefeningen zorgen ervoor dat je jouw camera echt goed leert kennen en je alle knopjes ontdekt, doordat je de nieuwe kennis direct in de praktijk brengt! Door de oefeningen onthoudt en begrijp je de informatie beter én leer je sneller.

QUIZ

Elke module van de cursus eindigt met een quiz. In deze quiz gaan de vragen over de behandelde informatie, zodat je gemakkelijk kunt controleren of je alles goed hebt begrepen en klaar bent voor de volgende module. Bij een fout antwoord in de quiz krijg je bovendien feedback waarom het antwoord niet goed is, zodat je hier direct weer van leert!

EINDTOETS & CERTIFICAAT

Wanneer je alle lessen hebt voltooid, dan kun je de eindtoets doen. Met deze eindtoets sluit je de echt cursus af. In de toets krijg je vragen over alle modules van de cursus. Haal je deze eindtoets met een voldoende, dan wordt je harde werk beloond en krijg je het enige echte “Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen” certificaat.

 

Wat anderen over deze online fotografie cursus zeggen

Mandy zegt over de online cursus

Mandy: Fotografie klonk mij altijd nogal technisch in de oren. Ik fotografeer graag, maar steeds baalde ik dat de kwaliteit van de foto’s vaak tegenviel. Een nieuwe (en betere) camera leek hiervoor de oplossing en de systeemcamera was dan ook snel gekocht. Hoewel ik direct enthousiast was over de verbeterde kwaliteit van mijn foto’s, was ik toch nog niet helemaal tevreden, ik fotografeerde met name op de automatische stand. Van ISO, diafragma of sluitertijd had ik geen kaas gegeten en de woorden  ‘Mandy en techniek’ zullen niet vaak in dezelfde zin gebruikt worden. Dat was echter geen bezwaar om deze cursus te volgen. Het prettige aan deze cursus vind ik namelijk dat de, soms best ingewikkelde materie, wordt teruggebracht tot begrijpelijke informatie waarbij gebruik wordt gemaakt van visuele ondersteuning in de vorm van video’s en duidelijke voorbeelden!

Review van William over de online cursus

William: Toen ik vorig jaar een nieuwe camera kocht legde ik mezelf de ‘verplichting’ op om mezelf te verdiepen in techniek en achtergronden van fotografie. Ik wilde af van het fotograferen op automatische stand omdat ik meer controle wilde over het resultaat van mijn foto’s. Ik had inmiddels al kennis gemaakt met de websites van Laura en de informatie die ik daar aantrof sprak me sowieso erg aan. Toen de online cursus werd aangekondigd hoefde ik er niet lang over na te denken om deze te volgen.

Inmiddels heb ik de cursus al geruime tijd afgerond en kijk er met plezier en enthousiasme op terug. Via een heldere en aansprekende manier loodst Laura  je door onderwerpen als diafragma, sluitertijden, belichtingsmethoden, ISO waarden en meer. Dit alles met een aanstekelijk enthousiasme waarin de liefde voor fotografie doorheen klinkt.

Ik raad deze cursus dan ook van harte aan bij iedereen die van de automatische stand af wil en op die manier meer controle wil over camera en resultaat. Want dat is precies wat ik ook wilde én de cursus mij heeft gebracht. Ik fotografeer dus nooit meer op de automatische stand en dat zie ik terug in de resultaten.

Renske: Ik heb een hele mooie Sony Alpha 57 spiegelreflexcamera, waar ik voor deze cursus eigenlijk niet zo heel veel mee kon. Ik fotografeerde altijd op de automatische stand en daarmee liet ik eigenlijk heel veel mogelijkheden links liggen. Dat is nu wel anders! Wat mij vooral aansprak in de cursus zijn de video’s. Hierin wordt heel duidelijke uitleg gegeven en worden ook voorbeelden gegeven en aanwijzingen waar je eventueel op jouw camera de juiste instellingen kunt vinden. Daarnaast kan je makkelijk meteen met het aangeleerde aan de slag. De opdrachten bij de modules zorgen ervoor dat je de cursusstof direct makkelijk in de praktijk kunt toepassen.

Review van Jef over de online cursus

Jef: Eindelijk was er deze ontzettend belangrijke online cursus voor wie meer wil weten voor het maken van goede foto’s. Mijn inziens was het aanbod over dit onderwerp eerder gering. Doordat je leert over de vele instellingen en dit achteraf toepast met de opdrachten, merk je duidelijk dat je betere foto’s aan het maken bent. Dit spoort vervolgens aan om nog meer te gaan experimenteren. De online cursus is mijn inziens een must voor de beginner en de amateur-fotograaf; ik had het eerder moeten doen!

Hanneke's review over de online fotografie cursus

Hanneke: Voordat ik de cursus bij Vink Academy ging volgen had ik nog totaal geen basiskennis maar alleen het doel om mooie foto’s te maken. Ik had de cursus zelfs eerder aangeschaft dan mijn camera en op die manier verplichtte ik mezelf de sprong in het diepe daadwerkelijk te maken.
In korte tijd heb ik heel veel mogen leren en al snel mijn certificaat behaald. Met deze cursus heb ik echt mijn basis gelegd voor de fotografie! In de video’s kun je aan alles zien en merken dat Laura echt een passie voor het vak heeft en doordat ze dat op die manier heel makkelijk weet over te brengen, is het fijn om naar haar te luisteren en te leren. Ook de mogelijkheid om de cursus online te volgen, betekent dat je zelf je tempo kunt bepalen. Vooraf vond ik de cursus best prijzig, maar met een complete basiskennis achteraf is dat het echt waard geweest!

Klik hier om meer reviews van cursisten te lezen

Kathrin zegt over de fotografie cursus:

Kathrin: Ik wilde altijd al meer leren over de ingewikkelde camera’s die ik vaak bij anderen zag. Met deze cursus leerde ik de belangrijkste begrippen en technische snufjes. Het is een overzichtelijke, logisch opgebouwde cursus waarin je stap voor stap de basiskennis voor fotografie uitgelegd krijgt! Vooraf twijfelde ik wel of de cursus niet te veel tijd in beslag zou nemen. Maar doordat de video’s heel kort zijn, kon ik de tijd zelf indelen. En omdat het leuk en interessant gedaan is, zat ik vaak langer aan de cursus dan gepland. Vooral de badeendjes die Laura gebruikt in de cursus bij de uitleg zijn enig en goed herkenbaar!

Review van Nicole over de online cursus

Nicole: Hoewel ik al twee jaar een spiegelreflexcamera had en de functies als diafragma, sluitertijd etc al kende, merkt ik dat ik behoefte had aan de theorie achter het maken van een foto. Het was vaak namelijk toch nog zoeken naar de juiste combinatie van deze instellingen. Daarom koos ik voor de online cursus.

Het fijne aan de online cursus is dat je deze op je eigen tempo kan volgen en dat Laura ook filmpjes en opdrachten heeft toegevoegd. Naast mijn drukke baan in de kinderopvang lukt het goed om aan de cursus te werken omdat de cursus opgesplitst is in diverse modulen en opdrachten. Hierdoor kon ik zelf bepalen of ik 10 minuten aan de cursus ging werken of een uur. In de opdrachten loopt Laura stap voor stap met je door de theorie en vertaald zij deze naar de praktijk. Het lesboek is inspirerend, waardoor ik geënthousiasmeerd werd om steeds verder te lezen.

Door de opgedane kennis merk ik dat ik veel bewuster fotografeer en dat ik naast portretfotografie ook meer enthousiast wordt van landschapsfotografie. Ik kan deze online cursus zeker aanbevelen!

Valerie over de online fotografie cursus

Valerie: Ik wou écht eens leren hoe ik mooiere, sprekende foto’s kon maken. Ik dacht dat ik hiervoor talent miste, maar Laura zei zei dat “iedereen” zo’n foto’s kon maken, dus waagde ik het erop :-)
Alles is zo duidelijk en stap voor stap uitgelegd dat ik direct mee was en ik elk weekend op stap ging om de nieuw geleerde items uit te testen. En het werkt! De opdrachten tussendoor leren je bewuster naar je camera kijken zodat je begrijpt wat je leert en het niet enkel afleest. Het feit dat je gelijk waar of wanneer kan inloggen is een enorm voordeel. Zo past het perfect in m’n drukke agenda. De hogere kostprijs deed me eerst twijfelen, maar ondertussen ben ik volledig overtuigd door de uitgebreide mogelijkheden. Ook het e-book inspiratie vond ik super handig!

Review van Vera

Vera: Ik heb altijd interesse gehad voor fotografie, maar door familiale omstandigheden, tijdsperiode, geen geld voor een fototoestel, heb ik die interesse nooit kunnen ontplooien. Inmiddels ben ik 60 jaar en is daar gelukkig verandering in gekomen.

Toen ik op de website van Laura terecht kwam boeide haar eenvoudige uitleg in ‘Jip en Janneke taal’ me enorm. Ik had eerder wel de beginselen van de fotografie geleerd en mij ook ingeschreven voor avondonderwijs fotografie in België, maar moest daarmee vanwege omstandigheden stoppen. Ondanks dat ik een bepaalde basis had, bleef ik met vragen zitten. Ik heb me daarom ook direct ingeschreven in deze online cursus toen deze aangekondigd werd. Voor mij niet echt goedkoop, maar zeker de moeite waard. En wat ik zeker aan Laura bewonder is dat ze nooit een opleiding fotografie heeft gevolgd, maar toch in een zeer duidelijke taal alles overbrengt. Haar cursus is in eenvoudige taal en met duidelijke voorbeelden echt een aanrader!

Volg de cursus waar en wanneer je wilt. Het eBook kun je overal digitaal mee naar toe nemen, en de video’s kun je overal waar je internet hebt bekijken. Naast het voordeel dat je dus overal ter wereld aan de slag kunt met deze cursus, leer je ook nog eens in je eigen tempo!

Keuze uit twee pakketten:

Basis

389,-

Bestel

 • 100 lessen,
  waaronder;
 • 60 instructievideo’s
 • eBook
  (304 pagina’s)
 • 32 online oefeningen
 • Quiz na elke module
 • 4-vragen-stappenplan
 • 6 maanden toegang
 • Certificaat

389,-

Bestel

PLUS

449,- (meest gekozen!)

Bestel

 • 100 lessen variërend van 1 minuut tot 30 minuten, waaronder:
 • 60 instructievideo’s (totaal meer dan 3 uur (!))
 • eBook “Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen” (304 pagina’s)
 • 32 online oefeningen
 • Quiz na elke module
 • 4-vragen-stappenplan
 • 12 maanden toegang tot online gedeelte
 • Certificaat na succesvolle afronding
 • Hardcover boek “Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen” (304 pagina’s, fullcolor)
 • extra eBook “Niet gemaakt op de automatische stand” met 52 inspirerende foto’s inclusief camera-instellingen
 • Twee badeendjes
 • 45 min Bonus-video’s
 • 10 Bonus-opdrachten

449,-

Bestel

Je winkelmand is momenteel leeg.

Terug naar de Winkel

Veelgestelde vragen

Is deze online fotografiecursus ook geschikt voor mijn camera?

De cursus is specifiek ontwikkeld voor camera’s waar je de lens van kunt verwisselen. Met een spiegelreflexcamera of een systeemcamera volg je de cursus dus het best. Beide camera’s komen aan bod. Wel is het goed om te weten dat in de video’s alleen gewerkt wordt met enkele spiegelreflexcamera’s. Dat is geen probleem, want een systeemcamera is zeer vergelijkbaar met een spiegelreflexcamera. Het is niet aan te raden om deze cursus te volgen met een compactcamera of een andere camera met vaste lens. Veel informatie en opdrachten zijn dan niet van toepassing. Vind je dat geen probleem? De cursus is natuurlijk wel super leerzaam. Het is wel een voordeel als je zelf sluitertijd, diafragma en ISO kunt instellen op jouw camera.

Hoe krijg ik toegang tot het online gedeelte van de cursus?

Tijdens de bestelling maak je een account aan voor deze site. Daarna log je in via het dashboard (knop rechts bovenin). De rest wijst zich dan vanzelf.

Kan ik ook alleen het boek van de cursus kopen?

Nee, dat kan niet. Geen enkel onderdeel is los verkrijgbaar. Dat komt omdat je juist zoveel leert door de combinatie van het boek, de video’s, de opdrachten en de quiz. Deze online cursus is echt een pakket. Dat is ook de kracht ervan.

Kan ik de online cursus ook op een tablet volgen?

Ja, natuurlijk! Het online gedeelte van de cursus is zo ingericht dat je alles prima op een tablet kunt bekijken en doen. Even technisch: de cursus is te bekijken op alle iOS (Apple) apparaten en Android apparaten met Android 2.2 of later. Kort gezegd: als je YouTube-videos’s of Vimeo-video’s kunt bekijken op jouw tablet, dan lukt dit ook met de cursusvideo’s. De beste test is om de video bovenaan deze pagina te bekijken met je tablet – bij voorkeur met een browser als Safari, Firefox of Chrome.

Hoe kan ik het eBook lezen?

Het eBook is een pdf. Op de computer lees je deze bijvoorbeeld met Adobe Reader. Je kunt het eBook natuurlijk ook op een tablet of smartphone zetten. Er zijn verschillende apps om pdf’s te openen op je tablet.

Hoe bekijk ik de video's?

De video’s bekijk je in het online gedeelte van de cursus. Log in op het dashboard en ga naar de betreffende les. Er is geen speciaal programma nodig om de video’s af te spelen – ook met je smartphone of tablet kun je al het materiaal bekijken. De beste browsers zijn Safari, Firefox of Chrome.

Ik ben doof/slechthorend. Zijn de video's ook ondertiteld?

Ja! Er is ondertiteling als je video’s kijkt op de computer en op de iPad. Wil je testen of de ondertiteling ook bij jou werkt? De video helemaal bovenaan deze pagina heeft ook ondertiteling. Beweeg met je muis over de video en klik op CC in de linkerbovenhoek. Op de iPad zoek je naar een icoontje met een spreekwolkje. Selecteer de ondertiteling “Nederlands”.

Kan ik het eBook zelf ook printen?

Het eBook is beveiligd tegen printen, anders is het immers geen elektronisch boek meer ;). Bij het PLUS-pakket zit een hardcover versie van het boek. Dat is natuurlijk ook veel mooier dan een zelf geprinte versie.

Hoe zit het met de 12 maanden toegang? Kan ik daarna niets meer terugzoeken?

Het online gedeelte van de cursus – waar de video’s, opdrachten en quizzen staan – is beperkt toegankelijk. De toegangstermijn hangt af van het pakket dat je aanschaft: 6 maanden (basis) of 12 maanden (plus). Wanneer de termijn is verstreken, kun je niet meer inloggen. Maar geen zorgen! Deze periode is absoluut niet te kort; zelfs als je de cursus rustig oppakt, heb je tijd genoeg. Bovendien kun je tijdens en na het afronden van de cursus altijd nog even het eBook erbij pakken. Want het eBook staat als download op je computer en blijft onbeperkt beschikbaar. Heb je uiteindelijk toch nog wat langer toegang hebt? Dan bieden we een verlengingspakket aan voor € 3 per maand.

Leer ik in deze cursus ook mijn (externe) flitser beter gebruiken?

In deze cursus gaat er vanuit het over je camera instellingen zonder gebruik te maken van een popup flitser, reportage flitser of studio flitser. Voor veel mensen zal dat ook niet van toepassing zijn, maar ook vereiste dit nog meer uitleg over flitslicht zelf. Wel leg je met deze cursus een basis met de kennis die nodig is om goed te begrijpen hoe je moet flitsen.

Ik heb de workshop Basisfotografie al gevolgd bij Vink Academy. Is deze online cursus dan ook iets voor mij?

Ook als je de workshop basisfotografie al hebt gevolgd, kun je nog héél veel van de online cursus leren. Veel functies en knopjes die op je camera zitten, zijn tijdens de workshop niet aan bod gekomen, simpelweg omdat daar geen tijd voor was, maar ook omdat je dan teveel informatie in één keer had gekregen. Wanneer je begint met de online cursus zal je natuurlijk wel enige herhaling krijgen, maar die herhaling kan juist ook weer heel verfrissend werken. Daarnaast zul je dus ook heel veel nieuwe dingen leren. Na de online cursus beheers je de instellingen van je camera nog beter en kun je echt het maximale uit je camera halen.

Kan ik betalen in termijnen?

Ja, het is mogelijk om zonder extra kosten te betalen drie termijnen. De mogelijkheden lees je op deze pagina.

Mijn werkgever betaalt de cursus. Hoe regel ik dat in het bestelproces?

Jij boft even dat je werkgever betaalt! Natuurlijk is het mogelijk om de factuur direct naar je werkgever te sturen. Bestel de cursus in de webshop en kies als betalingsmethode ‘Overschrijven’. Stuur me vervolgens een mailtje met de gegevens van je werkgever plus eventuele andere zaken die op de factuur vermeld moeten worden (werknemersnummer, et cetera). Ik verstuur de factuur dan digitaal rechtstreeks naar de juiste afdeling.

Sorry, er kon niets gevonden worden.