Yes, je bestelling is ontvangen!

Supertof dat je het boek Reisfotografie hebt besteld. Wat voor mooie reis er ook op de planning staat, het boek gaat je zeker te weten heel veel praktische tips en inspiratie opleveren!

Het boek wordt zo snel mogelijk verzonden. Met meer dan 400 pagina’s gaat-ie wel als pakketpost de deur uit, het boek is veel te dik voor de brievenbus! Zodra het pakketje onderweg is, ontvang je nog een email met een Track & Trace code van PostNL.

Voor het eBook geldt dat het maximaal twee werkdagen kan duren voordat-ie in je mailbox zit, omdat de PDF gepersonaliseerd wordt. Het bestand wordt verzonden met WeTransfer.com, je hoeft gelukkig dus niet bang te zijn dat je mailbox ineens ontploft met zoveel informatie. :)

De videolessen die bij het boek horen, bekijk je via ‘mijn account’. De link om daar te komen staat helemaal rechtsboven in de menu-balk. Op de pagina van mijn account klik je dan op de titel van de lessen om ze te bekijken. De videolessen zijn een verdieping op het boek, het is daarom aan te raden om wel eerst te wachten tot je het boek in huis hebt.

Een bevestiging van je bestelling is zojuist gestuurd naar bovenstaand mailadres.
Ontdek je opeens een foutje in je gegevens? Geef dit dan snel door op bestelling@vinkacademy.nl!