Yes, je bestelling is ontvangen!

Jouw bestelling is goed ontvangen, dankjewel. Dat je de cursus hebt besteld, betekent dat jij er nu echt voor gaat. Jij wilt straks betere foto’s maken! De camera is niet de baas of jou, jij bent de baas over je camera. Ik weet zeker dat je het kan!

Zo kom je bij de online lessen

Sta je te popelen op te beginnen? Dat kan hier, de eerste les staat gelijk voor je klaar.
(Tenzij je hebt gekozen voor overschrijving of betalen in termijnen via overschrijving, dan moet je nog even geduld hebben.) 

Als direct beginnen nu eventjes niet uitkomt – omdat je je hond moet uitlaten of je naar de voetbaltraining van je kinderen moet: je komt altijd bij de cursus door eerst in te loggen bij ‘mijn account’. Die link zie je rechtsboven aan in beeldscherm staan. Na het inloggen klik je op de titel van de cursus Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen. Dat moet wel lukken, toch?

Wat krijg je nog van mij?

Je ontvangt binnen twee werkdagen het eBook dat bij de online cursus hoort. Het eBook is een PDF en wordt verzonden via WeTransfer.com. Houd je mailbox even extra goed in de gaten. Heb je over drie werkdagen nog niets gehad? Stuur me dan eventjes een mailtje, dan zoek ik het voor je uit!

Een bevestiging van je bestelling is zojuist gestuurd naar bovenstaand mailadres.
Ontdek je opeens een foutje in je gegevens? Geef dit dan snel door op bestelling@vinkacademy.nl!