De feestdagen zijn een drukke periode voor webshops en postbezorgers in Nederland! Bestel jij op Vink Academy nog een Sinterklaas- of kerstcadeautje? Lees dan op deze pagina over de bezorging en levertijden rond de feestdagen.

Goed om te weten

  • Het boek Iedereen FotoSMART wordt in gratis Nederland verzonden als brievenbuspakketje. Je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. Naar België wordt het boek Iedereen FotoSMART verzonden als pakketje.
  • Het boek Reisfotografie is te dik om door de brievenbus te passen en wordt daarom altijd als pakket verzonden.
  • Sinds oktober van dit jaar PostNL in gestopt met de tweede bezorgpoging. Ben je de eerste keer dat de postbode voor je deur staat niet thuis? Dan wordt het pakketje aangeboden bij één van je buren. Als zij ook niet thuis zijn, kun je het pakket de volgende dag ophalen bij een PostNL punt. (Dit geldt in ieder geval voor Nederland, ik weet niet zeker of dit ook zo in België is!)
  • Het boek Iedereen FotoSMART is ook te koop bij de (online) boekhandel, maar onthoud dat je dan de softcover versie van het boek besteld. Alleen op vinkacademy.nl koop je de hardcover. En net zoals bij het boek Reisfotografie krijg je ook alleen dan een klein extraatje erbij, van mij als auteur ;)

Bezorging met PostNL

De pakketten worden alle verzonden met PostNL. Onderstaande informatie over de verzending en be