Voldoet het product niet aan je verwachting? Of niet tevreden? Je kunt dan gebruik maken van het zogenaamde recht van ontbinding. Je hoeft geen reden op te geven waarom je het product liever niet houdt, al ik hoor dit natuurlijk wel graag. Het recht van ontbinden verloopt veertien dagen nadat je het product thuis hebt ontvangen.

Om gebruik te maken van het ontbindingsrecht vul je onderstaand formulier in. Of stuur een mailtje waarin je dit vermeld. Ik stuur je zo snel mogelijk een bevestiging.

Na het melden van de ontbinding heb je nog veertien dagen de tijd om het product terug te sturen. Je stuurt de gehele bestelling terug, inclusief eventuele ontvangen extra’s. Vanzelfsprekend moet het product onbeschadigd zijn en vertoont-ie geen gebruikerssporen. Voor het terugsturen mag je dezelfde doos gebruiken waarin je de bestelling hebt ontvangen. Pak het boek (of de andere producten) zorgvuldig in en plak ‘m opnieuw dicht met tape. De kosten voor het terugzenden zijn voor je eigen rekening. Voor pakketpost bij PostNL* is betaal je hiervoor ongeveer € 6 of € 7. Bewaar voor de zekerheid het verzendbewijs, mocht er iets fout gaan bij de post.

Wanneer ik het product in goede staat heb ontvangen, ontvang je binnen veertien dagen het gehele orderbedrag (inclusief de leveringskosten) weer terug. Het geld wordt overgemaakt naar hetzelfde rekeningnummer waarmee de betaling is gedaan. Is er (deels) betaald met een cadeaubon? Dan krijg je voor dat bedrag ook weer de cadeaubon terug.

Ontbindingsformulier

Naam

Email

Bestelnummer

Besteldatum

Ontvangen op

Let op: het recht van ontbinding vervalt 14 dagen ná de ontvangstdatum.

Voor welk product wil je de bestelling ontbinden?
Boek Reisfotografie - explore discover capture (niet gesigneerd)Boek Iedereen FotoSMART (niet gesigneerd)

Staat het product hier niet bij? Dan valt deze onder de uitzonderingen van het recht van ontbinding. Lees hieronder verder.

Bij deze laat ik weten dat ik de overeenkomst betreffende de verkoop van bovengenoemde producten herroep.

Uitzonderingen op ontbindingsrecht

Het ontbindingsrecht geldt niet voor elke bestelling. Zo geldt het ontbindingsrecht niet als je bijvoorbeeld jouw boek hebt laten signeren door mij. Ook digitale producten, zoals een PDF, kunnen niet teruggestuurd worden. Ze staan immers al op je computer of er is een downloadlink verzonden. En ook bij een online cursus heb je na de bestelling toegang gehad tot de afgeschermde inhoud. Bij bestelling van de online cursus “Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen”, het bijbehorende verlengingspakket en de bundel Reisfotografie (boek en de video’s) doe je bij het afrekenen (met een vinkje) afstand van het recht van ontbinden. Het is dus niet mogelijk om je geld hiervoor terug te krijgen. Omdat de videolessen bij het boek “Reisfotografie” niet los verkrijgbaar los verkrijgbaar zijn, en je deze samen met het boek bestelt, is het boek niet als los product te retourneren. In deze situatie geldt het ontbindingsrecht voor de bestelling dus ook niet.

Heb je vragen over het ontbindingsrecht? Stuur gerust een mailtje.

Wil je de bestelling annuleren voordat je het product naar jou is verzonden? En valt deze niet onder de uitzonderingen? Dan mag je bovenstaand formulier ook gebruiken.

* Je hoeft niet voor PostNL te kiezen, maar mag het boek ook retouren met bijvoorbeeld DHL of UPS. Kies gerust een ander bedrijf als je daar betere ervaringen mee hebt. In alle gevallen ben en blijf je verantwoordelijk voor het netjes terugzenden van het pakketje. Eventuele beschadigingen die tijdens het transport naar mij ontstaan of het kwijtraken van het pakket, zijn voor jouw eigen risico.