Retouren & Annuleren

Voldoet het product niet aan je verwachting? Of niet tevreden? Je kunt dan gebruik maken van het zogenaamde recht van ontbinding. Je hoeft geen reden op te geven waarom je het product liever niet houdt, al ik hoor dit natuurlijk wel graag. Het recht van ontbinden verloopt veertien dagen nadat je het product thuis hebt ontvangen.

Om gebruik te maken van het ontbindingsrecht vul je onderstaand formulier in. Of stuur een mailtje waarin je dit vermeld. Ik stuur je zo snel mogelijk een bevestiging.

Na het melden van de ontbinding heb je nog veertien dagen de tijd om het product terug te sturen. Je stuurt de gehele bestelling terug, inclusief eventuele ontvangen extra’s. Vanzelfsprekend moet het product onbeschadigd zijn en vertoont-ie geen gebruikerssporen. Voor het terugsturen mag je dezelfde doos gebruiken waarin je de bestelling hebt ontvangen. Pak het boek (of de andere producten) zorgvuldig in en plak ‘m opnieuw dicht met tape. De kosten voor het terugzenden zijn voor je eigen rekening. Voor pakketpost bij PostNL* is betaal je hiervoor ongeveer € 6 of € 7. Bewaar voor de zekerheid het verzendbewijs, mocht er iets fout gaan bij de post.

Wanneer ik het product in goede staat heb ontvangen, ontvang je binnen veertien dagen het gehele orderbedrag (inclusief de leveringskosten) weer terug. Het geld wordt overgemaakt naar hetzelfde rekeningnummer waarmee de betaling is gedaan. Is er (deels) betaald met een cadeaubon? Dan krijg je voor dat bedrag ook weer de cadeaubon terug.