Voor het BASIS en PLUS-pakket van de online fotografie cursus “Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen” heb je de mogelijkheid om zonder extra kosten te betalen in drie termijnen.
Er is ook een optie om het PLUS-pakket te betalen in twaalf termijnen, maar hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Dit zijn de opties dus:
 • Betalen in 3 termijnen via Overschrijving
 • Betalen in 3 termijnen via betaalpartner In3
 • Betalen in 12 termijnen via betaalpartner SprayPay

Hieronder zijn de verschillen uitgelegd.

Standaard betaalmogelijkheden
 • iDeal
 • Overboeking via internetbankieren
 • VVV Cadeaukaart
 • Contact betalen met Cashly
 • Creditcard (Visa & Mastercard)
 • Bancontact / Mister Cash
 • KBC/CBC Payment Button
 • Belfius Direct Net
Betalen in drie termijnen via overschrijving via betaalpartner In3 via betaalpartner Spraypay
Voor wie? Alle klanten Alleen voor Nederlandse klanten, na toetsing door In3. Klik hier voor meer informatie over In3. Alleen voor Nederlandse klanten, na toetsing door Spraypay. Klik hier voor meer informatie over In3.
Betalingsmethode bij het afrekenen Kies “Betalen in 3 termijnen – Overschrijving” Kies “Betalen in 3 termijnen – In3” Kies “Betalen in 12 termijnen – Spraypay”
Eerste termijn Je maakt de eerste termijn over via internetbankieren, onder vermelding van het bestelnummer.
PLUS-pakket: € 150, BASIS-pakket: € 130
Je betaalt de eerste termijn (1/3 deel van het totaalbedrag) direct met iDeal Na 30 dagen wordt de eerste termijn afgeschreven middels automatische incasso. Deze betalingsmethode is alleen mogelijk bij het PLUS-pakket van de online cursus. Het maandbedrag is ongeveer € 40. Het precies maandbedrag bereken je hier.
Tweede termijn Uiterlijk 30 dagen na de besteldatum.
PLUS-pakket: € 150, BASIS-pakket: € 130
Uiterlijk 30 dagen na de besteldatum. Totaal zijn er twaalf termijnen verspreid over 1 jaar.
Derde termijn Uiterlijk 60 dagen na de besteldatum.
PLUS-pakket: € 149, BASIS-pakket: € 129
Uiterlijk 60 dagen na de besteldatum. Totaal zijn er twaalf termijnen verspreid over 1 jaar.
Werkwijze Je ontvangt na de bestelling binnen enkele werkdagen een factuur. Daarop staan de afspraken voor het betalen in termijnen. Je noteert zelf in je agenda wanneer de tweede en laatste termijnbetaling binnen moeten zijn, je krijgt hier geen herinnering over. TIP: plan de betalingen in via internetbankieren. Je krijgt na de bestelling binnen enkele werkdagen bericht van In3. Zij sturen jou een paar dagen voor de tweede termijn een email met betaallink. Die kun je betalen met iDeal. Hetzelfde voor de laatste termijnbetaling. Wanneer je deze betaalmethode kiest, wordt je doorgestuurd naar de omgeving van Spraypay. Daar is er een inkomsten-lasting-toetsing en je logt in op je bankomgeving. Na een kredietcheck onderteken je een overeenkomst met Spraypay. De betalingen worden via automatische incasso afgeschreven.
Wanneer krijg je wat? Na betaling 1: je ontvangt hoofdstuk 1 en 2 van het eBook. Je kunt gelijk een begin maken.
Na betaling 2: je ontvangt dan hoofdstuk 3 van het eBook, zodat je lekker verder kunt lezen.
Na betaling 3 ontvang je de complete cursus; je ontvangt dan het complete eBook, het inspiratie eBook, toegang tot het online gedeelte van de cursus met de video’s, quiz, opdrachten, etc. Bij het PLUS-pakket gaat het boek en de badeendjes nu op de post.
Na de eerste betaling krijg je direct toegang tot de gehele cursus. Je ontvangt het complete eBook, het inspiratie eBook, toegang tot het online gedeelte met de video’s, quiz, opdrachten, etc. Bij het PLUS-pakket gaat het boek en de badeendjes zo snel mogelijk op de post. Na het plaatsen van de bestelling krijg je direct toegang tot de gehele cursus. Je ontvangt het complete eBook, het inspiratie eBook, toegang tot het online gedeelte met de video’s, quiz, opdrachten, etc. Bij het PLUS-pakket gaat het boek en de badeendjes zo snel mogelijk op de post.
Extra kosten Geen extra kosten Geen extra kosten Geld lenen kost geld, je gaat een krediet-overeenkomst aan met Spraypay. Zij rekenen een rentepercentage van 14%. Bestel je de online cursus a € 449,-, dan zijn de maandelijkste kosten iets meer dan € 40. Per maand komen er dus een paar euro extra bij voor de rente. 
Vragen over de factuur of het betalen ervan? Voor een vraag over de factuur of het betalen stuur je mij een berichtje. Stuur een reply op de bestellingsbevestiging of gebruik het contactformulier. De afhandeling van de betaling van jouw bestelling is compleet uitbesteed aan In3. Als je een vraag hebt over een factuur of het betalen ervan, dan dien je met hen contact op te nemen. De afhandeling van de betaling van jouw bestelling is compleet uitbesteed aan Spraypay. Als je een vraag hebt over een factuur of het betalen ervan, dan dien je met hen contact op te nemen.
Goed om te weten – Bij deze betalingsmethode ga je akkoord met de voorwaarden van In3.
– Wanneer jij verzuimt de facturen op tijd te betalen, schakelt In3 een incassobureau in. Die extra kosten kunnen flink oplopen dus betaal alsjeblieft netjes op tijd!
– Bij deze betalingsmethode ga je akkoord met de voorwaarden van Spraypay.

Klik hier om te bestellen