Hét boek over reisfotografe

explore discover capture

Al het moois van de wereld vastleggen. Wie wil dat nu niet? Lees dit boek en je komt na je volgende reis thuis met nog mooiere foto’s! De slimme tips, verhalen uit de praktijk en honderden inspirerende foto’s helpen iedere fotograaf – of je nu werkt met een spiegelreflexcamera of een compactcamera. Zelfs als je niet naar de andere kant van de wereld reist!

Klik hier om direct te bestellen

Reisfotografie is populairder dan ooit. Was het honderd jaar geleden weggelegd voor een klein gezelschap, in deze tijd gaat reizen supergemakkelijk en snel. De digitale camera is niet meer weg te denken uit ons leven. Dat zoveel mensen op reis fotograferen, betekent niet automatisch dat het ook gemakkelijk is. Natuurlijk, iedereen kan een kiekje maken. Het is een kwestie van je camera richten en op het knopje drukken. Maar is dat ook een geslaagde foto? Waarschijnlijk niet.

Eén van de grootste misvattingen rondom reisfotografie is de gedachte: “Als ik naar die prachtige bestemming ga en ik neem een (goede) camera mee, dan krijg ik ook prachtige foto’s.” Maar uiteindelijk is niets minder waar. Er komt veel meer bij kijken! Omdat reisfotografie een grote veelzijdigheid kent, is het belangrijk dat je als fotograaf bekend bent met de verschillende soorten fotografie. Een landschapsfoto pak je immers op een andere manier aan dan een straatportret. Bovendien ben je vaak maar kort op een bepaalde bestemming en heb je niet altijd de kans om morgen even terug te gaan. Hoe haal je het maximale uit je reisfotografie? Dit, en veel meer, lees je in het boek Reisfotografie.

Klik hier om direct te bestellen
Voorbeeld van hoofdstuk 3

Alles wat je moet weten voor jaloersmakende reisfoto’s

Of je nu naar Tanzania, Tokio of Texel gaat en wat je ook tegenkomt op reis, voor alles vind je in dit boek staan heel veel praktische tips voor uiteenlopende onderwerpen. Niets voor niets is het ‘t dikste Nederlandstalige boek over reisfotografie!

Hieronder zie je de twaalf hoofdstukken staan en wat je daarin bijvoorbeeld leert.

Klik hier om direct te bestellen
Reisfotografie: 's Avonds in een stad fotograferen